Garip Anadolu’m Konseri Beğeni Topladı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğrencimiz Eyüp Köysüren Şefliğinde “Garip Anadolu’m” isimli bir konser düzenlendi.

Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te gerçekleştirilen konsere Genel Sekreterimiz Batuhan Taşdurmaz, akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve davetliler katıldı.

Konserde, Gönül Dağı, Niğde Bağları, Kırmızı Buğday, Haydi Gidah Mersine, Getir Berber, Bulut Üstüne Bulut gibi Türk Halk Müziğinin özgün ve sevilen eserlerinin de yer aldığı 17 parça icra edildi.

Şefliğini Eyüp Köysüren’in yaptığı ve yaklaşık bir saat süren konsere öğrencilerden oluşan müzik grubu solo ve koro olarak eşlik etti.

Sergiledikleri sahne performansıyla dinleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan ve büyük beğeni toplayan konserin sonunda, Genel Sekreterimiz Batuhan Taşdurmaz tarafından Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğrencimiz Eyüp Köysüren’e teşekkür belgesi takdimi yapıldı.