Rektörümüz Mısır’da Üniversite Tanıtım Fuarına Katıldı

Mısır’ın başkenti Kahire’de T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından desteklenen ABC Future Expo/Türk Üniversiteleri tanıtım fuarına Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu katılarak Üniversitemizi tanıttı.
Fuarda Üniversitemiz tarafından açılan stantta şehrimiz ve Üniversitemizdeki eğitim faaliyetleri ile sosyal imkânlar uluslararası aday öğrencilere tanıtıldı. Uluslararası akademisyenlerin de ziyaret ettiği standımızda Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Öğr. Gör. Hülya Üründü ziyaretçilere Üniversitemiz hakkında bilgiler verdi.
“Üniversitemiz Uluslararası Ölçekte Marka Değerini Artırmaya Devam Ediyor”
Konuyla ilgili açıklama yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, ‘‘Üniversitemizde yaklaşık 28 bin öğrencimizin yanı sıra 53 ülkeden 800'ü aşkın uluslararası öğrencimiz var. Anadolu’nun Yükseköğretim ve Bilimde Parlayan Yıldızı Üniversitemiz ulusal düzeyde olduğu gibi uluslararası ölçekte de marka değerini artırmaya devam ediyor. Fuardaki amacımız Üniversitemizi uluslararası öğrencilere tanıtmak ve onları ülkemize, şehrimize ve üniversitemize davet etmek.’’ diye konuştu.
Kahire Eğitim Müşaviri Aslan’la İkili Eğitim İş Birlikleri Üzerine Görüşme
Fuarda Üniversitemiz standını ziyaret eden Kahire Eğitim Müşaviri Prof. Dr. İbrahim Aslan ile Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu arasında verimli bir görüşme gerçekleşti. Rektörümüz, Aslan’a Üniversitemiz hakkında bilgiler verirken ayrıca Niğdeli Alimler kitabını hediye olarak takdim etti.