Üniversitemizde “Gönül Köprüsü” Konseri

Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’Te “Gönül Köprüsü” isimli konser düzenlendi.

Türk Musikisi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen bu konserde izleyiciler, Anadolu’nun farklı yörelerinden 10 adet türkü ve 5 adet şarkı ile buluştu.

Niğde Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı, Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı, Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Düzce Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik Bölümü öğretim elemanlarının sahne aldığı ve üniversitelerarası bir buluşmanın hedeflendiği bu konserde, hem sanatsal hem de eğitim ortaklığı konusunda önemli uygulamalar yapıldı.

Öğretim elemanı ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen konserin sonunda, sanatçıların teşekkür belgeleri Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alp tarafından verilirken, çiçekleri Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Feyzan Vural tarafından takdim edildi.